Conference League

Καμίνι η έδρα της Σαμσουνσπόρ: Πάνω από 18.000 εισιτήρια έχουν κάνει φτερά για το ματς με την ΑΕΚ

Οι φίλοι της Σαμσουνσπόρ αναμένεται να υποδεχθούν την ΑΕΚ σε μία καυτή έδρα, καθώς έχουν εξαφανίσει πάνω από 18.000 εισιτήρια.

Στην Τουρκία βρίσκεται από σήμερα η ΑΕΚ και προετοιμάζεται για τη σκληρή μονομαχία απέναντι στη Σάμσουνσπορ.

Η Ένωση όμως δεν θα έχει να αναμετρηθεί μόνο με την ομάδα, καθώς η ατμόσφαιρα που θα έχει να αντιμετωπίσει αναμένεται να είναι καυτή.

Οι φίλοι της τουρκικής ομάδας έχουν εξαφανίσει 18.148 εισιτήρια, γεμίζοντας το γήπεδο κάτι παραπάνω από το 75% της χωρητικότητας του και οι πωλήσεις αναμένεται να συνεχίσουν σε φρενήρη ρυθμό.

Η Ένωση θέλει να φύγει με το διπλό από την Τουρκία, στην 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League, για να εκτοξεύσει τις πιθανότητες της να τερματίσει στην πρώτη 8άδα του θεσμού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x